Aardbevingsschade Herstel

Aardbevingsschade Groningen

Jaarlijks vinden er in Nederland tientallen kleine aardbevingen plaats met aardbevingsschade Groningen als gevolg. Het kan voorkomen dat de aardbeving zo hevig is dat er schade aan het huis ontstaat aan de binnen- en buitenkant. Voor deze gevallen van aardbevingsschade kunt u een vergoeding aanvragen zodat de kosten voor herstel worden vergoed.

Wij assisteren gedupeerden in het aardbevingsgebied nu reeds vele jaren met schadeherstel en procedures voor vergoeding van schade en wij zijn het door CVW erkend herstelbedrijf.

Het doel van Timmers Bouw & Klussenbedrijf is om in 2018 de bedrijfsvoering volledig zonder gas te hebben ingericht. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van twee grote daken van onze bedrijfspanden met grootschalige aanbreng van zonnepanelen. Tevens innoveren we in ons nieuwe pand met zuinige LED verlichting, Infrarood verwarming, bedrijfsmatig gebruik van regenwater en warmtepompen.

Projecten 2019


Projecten

Door de ruime ervaring van Timmers Bouw & Klussenbedrijf bent u bij het juiste adres als het gaat om het herstel van aardbevingsschade in Groningen. Onze erkende specialisten zijn u graag van dienst en zullen ervoor zorgen dat alle schade tot in de puntjes wordt hersteld. Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit producten. Tevens geven we u graag advies en ondersteuning bij het aanvragen van vergoeding en subsidie voor schadeherstel.

Laat ons eens meedenken aan uw bouwplannen! 

Neem gerust contact met ons op 0596-567479 of vul het contactformulier in. Geen verplichtingen.

Google Reviews
erkend-NCG-samenwerking

Vertel ons over uw Aardbevingsschade in Groningen

We bellen u graag voor Persoonlijk Advies & een Maatwerk Offerte