Nieuwbouw

divider

Vrijwel altijd is de bouw van een nieuw bedrijfspand of een nieuwe woning een belangrijke stap richting de toekomst. Bij Timmers Bouw & Klussenbedrijf kunt u terecht voor veel verschillende werkzaamheden. Zo ook voor een nieuwbouw woning of tuinhuis. Voor ons bedrijf is niks een obstakel. Bij ons bent u verzekerd van goede service, perfecte kwaliteit en de beste prijs. Wij helpen u graag met renovaties, verbouwingen, nieuwbouw, onderhoud binnen en buitenshuis en kleinere klussen. Daarnaast kunnen wij zorgen voor zonnepanelen rondom het huis en schade na een aardbeving herstellen. Ons team bestaat uit vier experts die weten wat zij doen. Wij krijgen als bedrijf veel nieuwbouwprojecten binnen, daarom zal het u niet verbazen dat wij vrijwel alle soorten werkzaamheden kunnen verrichten.Nieuwbouw 1GE DIGITAL CAMERA

Advies op maat

divider

Bij ons staat de klant centraal. Heeft u al een bouwontwerp van een woning of wilt u zelf een ontwerp laten maken? Wij kunnen dat allemaal voor u regelen. Wij luisteren naar al uw behoeftes en wensen, het is uiteindelijk uw project. Mochten we ergens tegenop zien dan overleggen wij over een oplossing. Tevens hebben wij oog voor de kleinste details en geven wij u persoonlijk advies over het ontwerp en de eventuele ontwikkelingen of technieken. Daarnaast krijgt u een offerte speciaal op uw project gericht. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent. Wat voor project het ook is, ons team zorgt ervoor dat u als klant altijd tevreden bent en blijft!

Voor elk budget bieden wij een passende uitkomst. Door onze persoonlijke begeleiding kunt u ervan verzekerd zijn dat het eindresultaat is zoals u het in gedachte had. Het ontwerp moet immers passen als een handschoen. Dit geldt ook voor de uitstraling, de nieuwbouw van huizen en bedrijfspanden is tenslotte maatwerk.