Vraag hier een offerte aan

Het inventariseren van uw wensen en het opmaken van een maatwerk offerte neemt even tijd in beslag. Bij onze klanten staan wij er om bekend dat we uitgebreide en gespecificeerde offertes opstellen. Dit wordt zeer gewaardeerd en we onderscheiden ons hier graag mee.

We merken dat offertes steeds vaker te vrijblijvend worden aangevraagd. Dit kost ons tijd en dat gaat dan weer ten koste van onze service richting klanten. 

Daarom berekenen wij een kleine vergoeding van € 35,- voor de inventarisatie en het opstellen van een offerte. Dit bedrag wordt direct weer verrekend als u beslist om klant te worden. We hopen op begrip hiervoor en zorgen altijd voor een nette maatwerk offerte! 

Voor de duidelijkheid: de offerte is vrijblijvend en verplicht dus tot niets behalve eenmalig € 35,-.

Selecteer uw project en vertel ons over uw plannen:

Wij beschermen uw privacy. Door op verzenden te klikken geeft u toestemming om de informatie te verwerken, enkel om u te kunnen voorzien van onze vrijblijvende offerte. Deze website is beveiligd met SSL voor versleutelde verzending van gegevens.

Logo Timmers Bouwbedrijf
Google 5 sterren

Patrick Mulder

Delfzijl

Ik heb via een advertentie contact opgenomen met dhr Timmers, hij kwam de zelfde dag nog langs om te kijken. Na prijsafspraak per mail op de hoogte gehouden en kwam de afspraken netjes na. De uitgevoerde werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Prima service en werk daarom 5 sterren namens een tevreden klant uit Delfzijl.