Welkom bij Timmers Bouw & Klussenbedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en vakkundig klusbedrijf in de omgeving van Groningen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor zowel particulieren als bedrijven kunnen wij met ruime ervaring, zowel kleine als grote klussen voor u verzorgen. Van timmerwerk tot volledige aanbouw, u bent altijd verzekerd van een mooi en vakkundig eindresultaat.

Op deze website vindt u een verscheidenheid aan diensten die wij kunnen leveren. Heeft u een speciale klus? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen via het contact formulier.

In Groningen hebben huishoudens en bedrijven in bepaalde gebieden veel last van aardbevingsschade. Bekijk op onze pagina over schade door aardbevingen hoe u kunt profiteren van een aantrekkelijke vergoeding. Wij helpen u hiermee graag verder.

Timmers Bouw & Klussenbedrijf is al 20 jaar dé specialist op het gebied van klussen in Groningen aan zowel bedrijfspanden als woningen. Wij proberen tijdens de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. U kunt hierbij denken aan weinig overlast en snelle en vakkundige afwerking. Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo krijgen wij regelmatig de huissleutel van klanten als zij op vakantie gaan, zodat als zij terugkomen alle werkzaamheden zijn verricht.

Timmers Bouw & Klussenbedrijf staat voor:

  • Vakkundige afwerking
  • Een eerlijke en betrouwbare aanpak
  • Verzorgen van onderhoud, installatiewerk en verbouwing.
  • Een echte specialist op het gebied van klussen voor bedrijven en particulieren
  • 20 jaar ervaring
  • Het beste vakwerk van uitstekende kwaliteit.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op >>

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een offerte op te vragen. Wilt u direct de mogelijkheden weten dan kunt u via de onderstaande telefoonnummers meteen contact met ons opnemen. Tijdens het persoonlijke gesprek kijken wij samen naar de verrichte werkzaamheden en komen zo tot een prijsopgave.

20150114_161251